Περπατάς γύρω σου και βλέπεις ανθρώπους να προσπαθούν να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους και να φτάσουν στο σημείο που επιθυμούν. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποια δεδομένα και κάποιους στόχους. Ανάλογα με αυτό που ζητάει στη ζωή του δρα. Βέβαια τις περισσότερες φορές ξεκινάς για κάτι άλλο και καταλήγεις αλλού. Γιατί κανείς δεν ξέρει πως θα του τα φέρει η ζωή.

Όλη αυτή τη προσπάθεια την κάνεις έχοντας ανθρώπους δίπλα σου είτε που σε βοηθούν είτε που σου δημιουργούν εμπόδια. Ξέρει κάποιος τι πραγματικά θες από τη ζωή σου πέρα από εσένα τον ίδιο; Όχι!

Κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει πόση προσπάθεια χρειάζεται για να φτάσεις κάπου πέρα από εσένα τον ίδιο που θα την έχεις ήδη κάνει…

Το πιο άσχημο στη ζωή κάποιου είναι όταν έχει κοντινούς ανθρώπους δίπλα του που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν να ρωτήσουν το «μετά». Θεωρούν πως θα είσαι πάντα δίπλα τους και πως δεν θα πας πουθενά.

Ξυπνάς και ακόμα ονειρεύεσαι την ζωή που θες να έχεις μετά από όλα αυτά που κάνεις εκείνη τη στιγμή για να φτάσεις εκεί που θες…

Υπάρχουν πολλές φορές που θεωρείς πως δεν θα τα καταφέρεις γιατί μπορεί κανείς από τους γύρω σου να μην τα κατάφερε, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Σημασία έχει μόνο ένα πράγμα, όταν φτάσεις στο τέλος μιας κατάστασης να πεις ότι εγώ έδωσα ό,τι μπορούσα και ακόμα παραπάνω.

Για να μην έρθει η στιγμή να πεις πως ίσως ήθελε λίγο ακόμα, θυμήσου που ήσουν πριν κάνεις όλη την προσπάθεια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here