Είναι κάτι ημέρες σαν την σημερινή, έτσι χωρίς ιδιαίτερο λόγο, που νοιώθω την ανάγκη να πω σε όλους εσάς ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Σκεφτόμουν την ώρα που οδηγούσα για το γραφείο, ότι δεν γνωριζόμαστε. Μου φάνηκε αστεία η πιθανότητα αλλά πραγματική, ότι μπορεί να κουτουλήσουμε ο ένας πάνω στον άλλον στο δρόμο, ή στο διάδρομο του super market και δεν θα πάρουμε χαμπάρι ποιοί είμαστε, γιατί βλέπετε τελικά, παραμένουμε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Μπορεί πάλι να ζούμε στην ίδια γειτονιά και να μην το ξέρουμε. Καταφέραμε όμως με τον δικό μας τρόπο, να τρυπώσουμε ο ένας στη ζωή του άλλου. Να μοιραστούμε μικρές και μεγάλες ανθρώπινες στιγμές κι αυτό από μόνο του, είναι μεγάλο, βαθύ, ειλικρινές και πολύ σημαντικό.

Κάθε μήνυμα που μου στέλνετε είναι πολύτιμο. Απαντάω σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά όπως απαντάω στους φίλους μου. Έχουμε δημιουργήσαμε τη δική μας παρέα ακόμα και όταν διαφωνούμε. Αυτό το λέω ανταλλαγή απόψεων.

Είσαστε η πιο όμορφη ηλεκτρονική  μου παρέα και μακάρι να μπορούσαμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ. Ποιός ξέρει, μπορεί και να τα καταφέρουμε. Για την ώρα επιφυλάσσομαι αν και κάτι έχω στο βάθος του μυαλού μου.

Να είσαστε καλά, να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας.

Από εμένα θα έχετε πάντα μια ευχή. “Η κάθε σας ημέρα να είναι πιο δημιουργική και πιο όμορφη από την προηγούμενη και να είσαστε γεμάτοι από χαρά”.

Σας ευχαριστώ πολύ κι ακόμα περισσότερο για την ευγένεια που έχετε και με τον τρόπο που μιλάτε μεταξύ σας.

 

 

 

(φωτογραφία κειμένου: Emily Sherman)