Καλλιτέχνουπολη, ώρα 11:30 πμ ακριβώς. Η Ιφιγένεια περνάει την πόρτα με την αέρινη ευγένειά της, χαμογελαστή και ήρεμη,  ίδια σαν την πρώτη ημέρα που τη γνώρισα και την ξεχώρισα,  λίγα χρόνια πριν.

Μια μεγάλη σφιχτή αγκαλιά, φιλί στο μάγουλο και μια ζεστή κούπα στα χέρια μας. Εκείνη σοκολάτα κι εγώ καφέ. Η χαλαρή συνάντηση εξελίχθηκε σε αλλεπάλληλες αποκαλύψεις. Η ψυχή γέμισε από αισιοδοξία. Πάντα υπάρχουν λύσεις, φτάνει να το θέλεις.

Δικές σας ιστορίες, μικροί θησαυροί ανθρώπων της διπλανής μας πόρτας. Αρπάξατε την ευκαιρία και μεγαλουργήσατε αντί να χάσετε το θάρρος σας! Θαυμαστές όλες οι διηγήσεις και οι ιστορίες σας αληθινές.

Προσπάθησα όλα να τα κλείσω μέσα σε μια φράση. «Ποτέ χωρίς δουλειά» είπα στην Ιφιγένεια σχεδόν ξαφνιασμένη «άρα και ποτέ πια χωρίς εισόδημα». «Αυτό ακριβώς», μου απάντησε χαμογελώντας!

«Κι εσύ πως ξεκίνησες;» τη ρώτησα. Γνώριζα πως όταν κι εκείνη «τόλμησε», ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε τράπεζα και άφησε τη δουλειά της για να ξεκινήσει «κάτι δικό της».

«Η κρίση ερχόταν, το έβλεπα. Οι δουλειές χάνονταν η μία μετά την άλλη. Ποτέ δε θα γυρίζαμε πια στην εποχή της «ασφάλειας» μίας μεγάλης εταιρίας ή τραπεζας.

Ψάχνοντας διεξόδους ανακάλυψα ότι αυτά που έφτιαχνα ως χόμπυ (πίνακες και φωτογραφίες), μπορούσα να τα πουλάω μέσω internet, κυρίως στο Etsy.com και να βγάζω ένα ικανοποιητικό  έξτρα εισόδημα.

Στη συνέχεια, όλη αυτή την γνώση και την εμπειρία ξεκίνησα να τα μεταφέρω σε όποιον ήξερα ότι δημιουργεί: κόσμημα, σανδάλια, φυσικά καλλυντικά, πίνακες, φυσικά προϊόντα. Τους έλεγα: ‘ό,τι φτιάχνετε, μπορείτε και να το πουλήσετε μέσω του internet. Ελάτε να σας δείξω πώς!’ Ακόμη κι αν δεν ήξεραν με τι να ασχοληθούν, τους έδινα ιδέες από επιτυχημένα Etsy shops που συνεχώς ανακάλυπτα. Ειλικρινά, οι ευκαιρίες που υπάρχουν ‘εκεί έξω’ είναι απίστευτες και τις περισσότερες δεν τις γνωρίζει ο κόσμος!»

Η Ιφιγένεια γράφει στο site της: «Δίδαξα εκατοντάδες ανθρώπους πώς να κάνουν το ίδιο. Πάρα πολλοί από αυτούς τα κατάφεραν και κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση: αυτή της εξωστρέφειας, που προσφέρουν οι διεθνείς αγορές, το να μπορείς να πουλάς προϊόντα και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο και να δημιουργείς μία βάση πελατών από πολλές χώρες, που λίγο-λίγο μεγαλώνει».

Η Ιφιγένεια Χριστοδουλίδου την Δευτέρα 09/03/2020 και ώρα 05:30μμ θα σας μιλήσει και θα σας εξηγήσει με ποιο τρόπο μπορείτε κι εσείς να εκμεταλλευτείτε τα δικά σας ταλέντα.  Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το «ποτέ χωρίς δουλειά άρα ποτέ χωρίς εισόδημα» να γίνει η δικιά σας πραγματικότητα.

Η εισήγηση είναι δωρεάν. Για να κάνετε την εγγραφή σας αλλά και για κάθε πληροφορία πατήστε εδώ  https://www.thebeyourownbossacademy.com/the-b-academy

Υπέροχά μου πλάσματα, σας συστήνω την Ιφιγένεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here