Πόσες φορές δεν τσακώσατε τον εαυτό σας να καταθέτει τα σώψυχά σας σε έναν άγνωστο;

Σε έναν οδηγό ταξί, στον συμπαθητικό συνταξιδιώτη σας, στον απέναντί σας που χαμογελάει νευρικά στην αίθουσα αναμονής; Πόσες φορές δεν καταφέρατε να το σκάσετε από το “αχ παιδάκι μου, εγώ να σου πω, εγώ …”
Η ανωνυμία, αυτή η σπουδαία μάσκα, που κάνει τις λέξεις να ξεγλυστρούν χωρίς ντροπή. Η ανωνυμία που κάνει κι εμάς τους ίδιους να συνειδητοποιούμε έκπληκτοι αυτά που μόλις είπαμε. Η ανωνυμία, που είναι πιό μάγκας και ξεκλειδώνει πιό εύκολα τη γλώσσα μας και από τον καλύτερο μας φίλο. Εδώ έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε αν θέλουμε ανώνυμα, μόνο και μόνο για να λέμε αλήθειες πιό μεγάλες και από το μπόϊ μας.
Καλώς ήρθατε λοιπόν. Διαβάστε ελεύθερα και σχολιάστε με την ψυχή σας. Αν θέλετε γράψτε την αλήθεια σας ή το δικό σας βασανάκι στο agnostoi@agnostoi.gr και θα το βρείτε δημοσιευμένο, ανώνυμα ή επώνυμα. Η απόφαση θα είναι δική σας.
Εμένα θα μου επιτρέψετε να γράφω επωνύμως. Έδωσα μάχες εσωτερικές με τα δικά μου δαιμόνια για να μάθω να εκτίθεμαι και τώρα λέω να το απολαύσω και να το διασκεδάσω.

Να μου είστε πάντα καλά,
Γαβριέλλα Καραπατή